Taky Vás nebaví trávit hodiny za plotnou a přitom je pro Vás jídlo tak inspirativní? Milujete neobvyklost a originalitu?

V tom případě jste tady dobře. Tohle je totiž pro ty, co razí nové, módní trendy. Ač nejsem vegetariánka, pravdou je, že masa obecně konzumujeme moc. A přílohy? To jsou obvykle pouze brambory, rýže nebo knedlíky.
Salát není dnes už pouhá příloha, jako tomu bývalo kdysi.
Salát sám o sobě může být výborným a lehkým jídlem. Saláty jsou inn a prostě letí.
To nejlepší, co jsem pochopila jako průvodkyně Italů, Španělů, Portugalců a Latinoameričanů je to, že jíst naprosto skvěle neznamená mít na talíři dvakrát denně kus masa.
Obzvláště Italové jsou v kuchyni velmi kreativní, Francouze asi ani zmiňovat nemusím. Přes svůj pozitivní přístup k jídlu však Italky ani Francouzky nedrží žádné diety.
Moje tchýně, která je rodilá Francouzka, v poledne i večer podává před hlavním chodem několik druhů salátů a menších předkrmů. To, co v eBooku prezentuji jako přílohy, můžete rovněž použít na takový salátový bar.
Je to velmi efektní, věřte mi. Kouzlo latinského stolování spočívá v tom, že se vždy podává několik chodů. A tak si logicky berete menší porce. Ve finálním efektu se najíte božsky, ale sníte méně.
Možná proto ty Francouzky netloustnou?
Protože ani Italky obecně problémy s váhou nemají a neřeší.

Jsem průvodkyně. Stále v poklusu, věčně na cestách. A čas je pro mě velmi vzácný. Na svých cestách si ale píši vždy podrobné deníky. A zapisuji (taky fotím) vše, co mě oslovuje. Včetně jídla. Jím totiž moc ráda (a vůbec se za to nestydím). Tady nabízím ty nejlepší SALÁTY a PŘÍLOHY, se kterými jsem se setkala, nebo na ně dostala recepty od svých přátel. Hlavně těch zahraničních. Udělají z Vašich všedních dnů dny nevšední. Víte, kolik je variant třeba na salát s pomeranči? Nebo si myslíte, že pomeranč, cibule a olivy to prostě nejde? Ale jde. A je to božské!

TAKŽE JAKÉ JSOU VÝHODY KOUPĚ MÉ KNIHY?
- Žádné vážení, odměřování ani dlouhé popisyNebudu Vás zatěžovat přesnými poměry, gramážemi a zbytečnými větami typu "Omyjte zeleninu". To je přece jasné, ne?
- Ušetříte časOriginální saláty budete mít hotové do pár minut. Přílohy maximálně za půl hodiny. Ale v tom je i čas, kdy za Vás peče trouba!
- Objevíte něco novéhoTrochu neobvyklé kombinace někdy s příchutí exotiky si zamilujete a přenesou Vás za obzor všedních dnů.
- Uděláte dojem na své okolíBude to efektní a uděláte dojem na své přátele. Navíc se zamilujete do nových trendů stravování. Pokud v nich už nejedete.
- Nejen čas, ale i peníze ušetřítePřesto, že některé ingredience nejsou levné, nepoužívá se jich mnoho. Takže tato jídla vám nijak nezatíží peněženku.

CO SI DNES KOUPÍTE ZA 299,- KORUN?
Můžete namítnout, že si to najdete někde jinde a zadarmo. No, snad něco z toho ano. Ale tady máte všechno hezky pohromadě. Navíc, protože jsem průvodkyně, je to gastronomicko - cestovatelská příručka. A v ní se třeba dozvíte, proč se carpaccio jmenuje jak se jmenuje, kdo k nám přivezl první brambory a nebo, proč Poláci jedí mnohem víc zeleniny, než my. (Divné, že)?
A K TOMU BONUS !

Navíc taky dostanete malý bonus - další příručku - NĚCO MENŠÍHO K PIVU A VÍNU. Třeba v ní najdete pár dalších inspirací.
AŤ JE KAŽDÝ VÁŠ DEN TEN NEJLEPŠÍ !
