Taky Vás nebaví trávit hodiny za plotnou?
Přesto sníte o tom, že vaše tabule bude vždycky vypadat jako v módní restauraci, a že přitom nenecháte v supermarketu půl výplaty?
Ujíždíte na neobvyklosti a originalitě?
A už zase si lámete hlavu s tím, co přichystat pro návštěvu nebo k večeři?
![](https://annacymbalista.cz/wp-content/uploads/2020/06/20200508_140412-461x346.jpg)
V TOM PŘÍPADĚ JSTE TADY DOBŘE.
Mám pro Vás jednoduché a rychlé řešení.
![](https://annacymbalista.cz/wp-content/uploads/2020/04/IMG-20200513-WA0014-1-461x461.jpg)
Přes 80 originálních receptů na ty nejlepší saláty a přílohy, se kterými jsem se setkala na cestách.
![](https://annacymbalista.cz/wp-content/uploads/2021/07/avocado-5332878_1920-461x290.jpg)
Díky profesi průvodkyně a zvyku zapisovat si všecko, co mě zaujme, vznikla tahle gastronomicko-cestovatelska příručka.
Dostáváte v ní nejen recepty, ale i pár příběhů jídel. Víte třeba, proč se carpaccio jmenuje, jak se jmenuje? Budete se bavit.
Ukážu vám suroviny, které možná ani neznáte. I když kolem nich denně procházíte v supermarketu. A ukážu vám, co s nimi.
VÝHODY KOUPĚ eBOOKU
![](https://annacymbalista.cz/wp-content/uploads/2021/06/20180105_190825-461x346.jpg)
- Žádné vážení, odměřování ani dlouhé popisyNebudu vás zatěžovat přesnými poměry, gramážemi a zbytečnými větami typu "Omyjte zeleninu". To je přece jasné, ne?
- Ušetříte časOriginální saláty budete mít hotové do pár minut. Přílohy maximálně za půl hodiny. A v tom je i čas, kdy za vás peče trouba! Navíc tyto přílohy můžete předložit jako samostatný chod.
- Objevíte něco novéhoNeobvyklé kombinace s příchutí exotiky si zamilujete a přenesou vás za obzor všedních dnů.
- Uděláte dojem na své okolíBude to efektní a uděláte dojem na své přátele. Objevíte nové trendy stravování. Pokud na nich už neujíždíte.
- Nejen čas, ale i peníze ušetřítePřesto, že některé ingredience nejsou levné, používá se jich malé množství. Takže tato jídla vám nijak nezatíží peněženku. Naopak.
- Uděláte něco pro své zdraví, 85% receptů je vhodných i pro vegatariányPár receptů je s masem nebo plody moře, ale většina je bez masa. I tak jsou mňamkózní, věřte, masožravci.