TAKY MÁTE RÁDI ITÁLII?
Kdo by neměl. A co si představíte, když se řekne Itálie? Přece špagety!
Protože kdo miluje Itálii, miluje i italskou kuchyni. A co by byla italská kuchyně bez těstovin, že.
RODINNÉ KULINÁŘSKÉ POKLADY MÝCH ITALSKÝCH PŘÁTEL.
To je to, co se na vás už těší ve dvou samostatných eBoocích.
Většina z těchto pokladů v žádné jiné italské kuchařce nefiguruje. Jsou to recepty babiček a tetiček, předávané z generace na generaci.
Těšte se.
Protože italská kreativita nezná hranic. A vy už dnes můžete překvapit doma skvělou véčou.
Famózní. Mňamkózní. Rychlé. Levné.
A fuj, taky zdravé. Takové recepty to jsou.
Jo, a ještě k nim dostanete BONUS, další eBook, s recepty na božská pesta.
Věděli jste, že pesto se dá udělat nejen z bazalky, ale třeba taky z máty? Ta nejlepší italská pesta najdete v bonusové příručce.
297,- Kč
Cena je vč. DPH
2 x samostaný eBook - Nejlepší italská rizota
- Nejlepší italské těstoviny a nočky
bonusová příručka - PESTA
10 + 1 důvod, proč si eBook pořídit:
- Naučíte se něco nového
- Dozvíte se něco nového, protože jako průvodkyně vám povyprávím i příběh špaget a rizota
- Recepty nijak nezatíží vaši peněženku, a to ani v případě, že budete vařit rizoto s krevetami nebo na šafránu. Dává se ho totiž opravdu jako šafránu.
- Ušetříte čas, příprava vždy trvá maximálně půl hodiny.
- Pokud vás vaření nebavilo (jako tomu bylo u mě), bavit vás začne.
- Pokud jste vařit neuměli, budou vám skládat komplimenty a vařit začnete výborně. (Stejně jako já).
- Až přijde návštěva, oslníte něčím neobvyklým, a to i pokud vaříte dobře.
- Všechny ingredience snadno seženete, třeba v Lidlu. Někde udávám pro každý případ alternativní suroviny.
- Možná, že i vás okouzlí latinská gastronomie a přístup k životu a vezmete si ho za svůj.
- Uděláte něco pro své zdraví, protože pokrmy jsou lehké, téměř bezmasé, ale přesto zasytí a dodají tělu potřebné.
- Jako bonus ode mne dostanete ještě příručku s těmi nejlepšími domácími pesty.
Zde najdete obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky
REFERENCE
Jsem vášnivá kuchařka a při zvláštních příležitostech v našem hotelu i já sama připravuji jídlo pro hosty. Co se jídla týče, s průměrností se nespokojím. Žila jsem několik let v Římě a italskou kuchyni považuju za jednu vůbec z nejlepších na světě. Jsem moc ráda, že se mi tato příručka dostala do rukou, protože jsem zde našla opravdu velmi mnoho receptů, které neznám. Čerstvost a kvalita je pro mě prioritou, takže oceňuji i bonusovou příručku na pesta. Pesto totiž používám velmi často. Špagety s pestem zbožňuje i synek a jsem ráda, že do něj dostanu něco "zeleného".
Jsem Italka po tatínkovi, v Itálii jsem se narodila. Maminka moc dobře vařila - samozřejmě hlavně italskou kuchyni. Ač jsem vlastně v Itálii jednou nohou, našla jsem v této kuchařce inspiraci a mnoho receptů, které opravdu neznám. Taky se mi líbí, jak je proložena příběhy jídel. A protože mám ráda zdravé a čerstvé jídlo a prakticky nejím maso, moc se mi líbí bonusová příručka s pesty.